Hovězí maso (celkem 98)
Tatarák
Hovězí maso → Svíčkovou naškrábeme nožem,přendáme do mísy. Osolíme, opepříme. Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisované stroužky česneku, mletou papriku, kečup, sojovou omáčku, worcesterovo ... Pokračovat »
Roštěná na houbách
Hovězí maso → Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Nakrájíme si cibuli nadrobno a zpěníme na oleji v hrnci. Navrch přidáme plátky masa a opečeme. Poté je podlijeme troch ... Pokračovat »
Kotlety plněné švestkou a slaninkou
Hovězí maso → Kotlety lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na každou kotletu dáme plátek slaniny, 1 švestku a zabalíme. Připevníme párátkem. Na rozpáleném oleji zprudka osmažíme ze všech stran, ... Pokračovat »
Játra v těstíčku
Hovězí maso → Mléko rozmícháme s vejcem a s moukou.Přidáme nasekanou petrželku, sůl, pepř, sladkou mletou papriku. Promícháme. Do těstíčka namáčíme játra a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova. ... Pokračovat »
Hovězí pečeně na divoko
Hovězí maso → Hovězí maso necháme v celku, omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou. Osolíme, opepříme a zasypeme kořením. Na sádle pečeni ze všech stran necháme zatáhnout, podlijeme vývarem a d ... Pokračovat »
Grilované kotlety na zázvoru a medu
Hovězí maso → Kotlety lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Z olivového oleje, medu a nastrouhaného zázvoru umícháme marinádu. Maso vložíme do misky, zalijeme marinádou a necháme alespoň 3 hodi ... Pokračovat »
Smažené hovězí řízečky se sardelovou pastou
Hovězí maso → Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme sardelovou pastou a na rozehřátém oleji smažíme z obou stran do hněda. ... Pokračovat »
Roládky
Hovězí maso → Kotletky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme kečupem, na každý plátek masa dáme plátek slaniny a zavineme. Připevníme párátkem. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, z obou ... Pokračovat »
Gulášek se zeleninou
Hovězí maso → Cibule nakrájíme spolu se slaninou a na oleji osmažíme, přimícháme na kousky nakrájené maso. Přidáme na hrubo nastrouhanou zeleninu, zakapeme octem, přidáme koření, cukr a sůl, krá ... Pokračovat »
Naložené hovězí maso
Hovězí maso → Zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cukr promícháme s olejem a nalijeme na zeleninu, pořádně promícháme. Přidáme nové koření a pepř. Hovězí maso omyjeme a nasolíme. Dáme ... Pokračovat »
Bifteky na žampionech
Hovězí maso → Bifteky lehce dlaní naklepeme, slaninu kolem nich otočíme a připíchneme párátkem. Osolíme a opepříme. Dáme do misky, zalijeme vínem, přidáme bobkový list a necháme asi hodinu odlež ... Pokračovat »
Hovězí nudličky na pivě
Hovězí maso → Cibuli oloupeme, pokrájíme a zpěníme na troše oleji. Pak přimícháme na nudličky nakrájenou anglickou slaninu a necháme ji vyškvařit. Maso nakrájíme na nudličky a přidáme ke slanině ... Pokračovat »
Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem
Hovězí maso → Maso nakrájíme na jednotlivé porce, z obou stran okořeníme barevným pepřem a solí. Na tuku opečeme steaky z obou stran. Společně se steakem si na pánvi orestujeme na půlky přek ... Pokračovat »
Hovězí plátky na žampiónech
Hovězí maso → Hovězí maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji po obou stranách necháme zprudka zatáhnout. Maso vyjmeme a na oleji po mase osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené ... Pokračovat »
Netradiční guláš
Hovězí maso → Cibule nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji dozlatova.Přimícháme na kostičky nakrájené maso a za stálého míchání osmažíme.Přidáme nakrájené klobásy. Zaprášíme paprikou, přidáme ... Pokračovat »
Znojemský guláš
Hovězí maso → Do hrnce nalijeme olej. Cibule nakrájíme na jemno a dáme smažit na olej. Maso nakrájíme na kostičky a když je cibulka zezlátlá, přidáme maso. Restujeme. Zhnědlé maso osolíme, opepř ... Pokračovat »
Hovězí pečínka
Hovězí maso → Hovězí maso opláchneme a prošpikujeme slaninou. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zasypeme kmínem. Na oleji zprudka ze všech stran opečeme. Přendáme do pekáče, trochu podlijeme, ... Pokračovat »
Hovězí nudličky
Hovězí maso → Hovězí maso nakrájíme na nudličky. Z medu, sojové omáčky, oleje, citronové šťávy, prolisovaných stroužků česneku, soli, pepře a cukru umícháme marinádu. Maso s ní zalijeme a nechá ... Pokračovat »
Roštěnky plněné sýrem
Hovězí maso → Roštěnky naklepeme, uděláme do nich kapsu, kterou naplníme nastrouhaným sýrem. Spíchneme párátkem. Osolíme, opepříme a na oleji zprudka z obou stran orestujeme. Přendáme do zapékac ... Pokračovat »
Přírodní hovězí plátky
Hovězí maso → Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Pomažeme hořčicí a na oleji smažíme z obou stran do měkka. ... Pokračovat »