Buchta "Himaláje"
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: depesacka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 611×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Buchta "Himaláje" ingredience:
1. těsto:
1 prášek do pečiva
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek cukru krupice
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
2 celá vejce
2 lžičky kakaa
citronová kůra
2.těsto:
2 tvarohy
1 vanilkový cukr
1 vanilkový pudink
1 hrnek cukru moučka
2 celá vejce
1 hrnek mléka
Buchta "Himaláje" postup:
1. První těsto: vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme olej a pak i ostatní ingredience2. Druhé těsto: utvoříme řídké těsto
3. Na vymaštěný a vysypaný plech dáme polovinu prvního těsta, na to nalejeme druhé těsto a nahoru zbytek 1. těsta
4. upečeme zvolna a pomalu při 160 stupních
5. necháme pořádně vychladnout
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Buchta "Himaláje""
Zkuste také
Reklama