Bramborový knedlík s masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Přílohy > Knedlíky
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 004×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborový knedlík s masem ingredience:
200g studených vařených brambor, 2 rohlíky, 2 vejce, 1 lžíce hrubé mouky, 2-3 lžíce strouhanky, špetka soli, 100g mletého uzeného masa a 50g rozškvařené anglické slaniny.
Bramborový knedlík s masem postup:
Do misky nastrouháme brambory, přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, přidáme vejce, mouku, strouhanku, sůl,uzené maso a anglickou slaninu. Těsto řádně vypracujeme dohladka. Vytvoříme šišku a zabalíme ji do mokrého plátěného ubrousku, jehož konce svážeme nití. Zhruba 20 minut vaříme ve vroucí osolené vodě. Knedlík nakrájíme na plátky, omastíme sádlem a posypeme osmaženou cibulkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bramborový knedlík s masem"
Zkuste také
Reklama