Andělsky nadýchaný perník
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Ostatní moučníky a dezerty
Autor: Jana Lešňanská
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 004×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Andělsky nadýchaný perník ingredience:
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek polohrubé mouky
2 hrnky mléka
1 hrnek oleje
1 1/2 hrnku cukru
1 čokoládový pudink
2 vejce
1 prášek do perníku
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
3 lžíce kvalitního kakaa
3 lžíce povidel, nebo marmelády
1 lžička skořice
hrst nasekaných vlašských ořechů
1 čokoládová poleva
Andělsky nadýchaný perník postup:
Do jedné mísy smícháme všechny sypké suroviny a do druhé mísy dáme tekuté suroviny, které rozšleháme a pak vmícháme do sypkých surovin s moukou.Na plech dáme pečící papír, vylijeme na něj těsto a pečeme tak 40 minut ve středně vyhřáté troubě. Pomažeme čokoládovou polevou, můžeme ještě posypat kokosem, nebo mletými ořechy
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Andělsky nadýchaný perník"
Zkuste také
Reklama