Veruščin vymysl
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Zmrzlina
Autor: Veruška
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 933×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Veruščin vymysl ingredience:
2 hrnky polohrube mouky
hrnek mleka
hrnek cukru
pul hrnku oleje
2 vejce
prasek do peciva
vanilkovy cukr
jahody konzervvovane
2 lzice kakaa
Pudink -
800 ml mleka
cukr dle chuti
1 vanilkovy a druhy jahodovy praskovy pudink
Na polevu -
2 mekke tvarohy
stava z jahod
1 jahodovy pudink v prasku
cukr dle chuti
1 jogurt Jogobella Jahoda
sadlo a polohruba mouka na plech
Posyp -
Capucino ci granko
Veruščin vymysl postup:
Nejdrive si uvarime klasicke pudinky.Na jeden pudink potrebujeme 400 ml mleka.
Suroviny na testo smichame a nalijeme na plech,ktery jsme si vymazali sadlem a vysypaly polohrubou moukou.
Pudinky klademe do testa lzicemi a kazdou barvu pudinku stridame (vanilka,jahoda,vanilka...).
Do volnych mist klademe jahody v celku,zbytek jahod si nechame do polevy.
Peceme v troube asi 30 minut pri 200 stupnich.
Pak vychladly kolac natreme polevou,kterou jsme si pripravily takto - tvarohy jsme rozdelali v mise,pridaly jahodovy praskovy pudink,jogurt Jogobellu Jahodu,na zredeni jsme pouzily stavu z jahod,cukr dle chuti a nakonec na platky pokrajime zbytek jahod.
Tuto smesi potreme vychladly kolac.
Muj tip je - polecvu jsem lehce posypala pres sitecko capucino ...pro lepsi vzhled i chut....muzeme misto capucina i pouzit granko ci jny posyp.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Veruščin vymysl"
Zkuste také
Reklama