Tříbarevný řez (hrnkový)
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 950×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tříbarevný řez (hrnkový) ingredience:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek moučkového cukru
1 hrnek mléka
1 hrnek oleje
3 celá vejce
1 prášek do pečiva
3 tvarohy
celé máslo
100 g moučkového cukru
1 l vody
2 pudinky
2 Vitacity
Tříbarevný řez (hrnkový) postup:
Smícháme mouku, moučkový cukr, mléko, olej, vejce a prášek do pečiva. Dáme na plech vymazaný máslem a vysypaný polohrubou moukou. Pečeme na 170 stupňů dvacet minut. Smícháme tvaroh, máslo a 100 g moučkového cukru. Po vychladnutí upečeného korpusu jej potřeme tvarohovou směsí a poklademe čerstvým nebo konzervovaným ovocem. Vše zalijeme želatinou, kterou vyrobíme z litru vody, dvou Vitacitů a dvou pudinků. Tuto směs přivedeme k varu a poté za stálého míchání necháme vychladnout ve studené vodě. Poté zalijeme pokladené ovoce, dáme do ledničky a necháme vše zatuhnout.Fotografie
Ohodnoťte recept "Tříbarevný řez (hrnkový)"
Zkuste také
Reklama