ŘEZY PINA-COLADA VYTVOŘENÉ OMYLEM
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 400×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
ŘEZY PINA-COLADA VYTVOŘENÉ OMYLEM ingredience:
buchta:
200 g cukru krystal
4 žloutky
1dcl oleje
1dcl vody
200 g polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
sníh ze 4 bílků
krém:
1 konzerva ananasu kostky
1 kokosový puding
1 konzervička kokosového krému (zdroj Vietnam)
1 kysaná smetana
1 PL cukru moučka
ŘEZY PINA-COLADA VYTVOŘENÉ OMYLEM postup:
Žloutky šleháme s cukrem a přidáváme vodu a olej. Pak mouku s kypřícím práškem a na konec sníh. Pečeme na plechu s papírem v troubě vyhřáté na 200, kterou hned po vložení ztlumíme na 180. Uepčený korpus necháme vychladnout.Z konzervy ananasu si slijeme šťávu, a uvaříme v ní puding. Necháme vychladnout, ušleháme kokosový krém s kysanou smetanou, všleháme puding a podle chuti přisladíme. Vmícháme i kousky ananasu, můžeme je trochu pokrájet a rozetřeme na korpus.
Tento recept jsem vytvořila z nedočkavosti, když jsem čekala na recept na „Jablečný tvarožník“ o němž jsem se bůhvíproč domnívala, že obsahuje zhruba zde použité ingredience. Trefila jsem se pouze s vejci, cukrem a moukou… Ale dobré je obojí
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "ŘEZY PINA-COLADA VYTVOŘENÉ OMYLEM"
Zkuste také
Reklama