Pivovarské jehly
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Grilované maso
Autor: Lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 302×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pivovarské jehly ingredience:
500g uzené krkovičky
4 lžíce oleje
50ml světlého piva
1 lžička grilovacího koření
3 papriky různých barev
3 cibule
Pivovarské jehly postup:
Maso nakrájíme na kousky, dáme do misky a zalijeme směsí oleje, piva a grilovacího koření. Promícháme a necháme v chladu odležet 4 hodiny.Potom maso střídavě s plátky paprik a cibule napichujeme na grilovací jehly.
Na grilu špízy grilujeme ze všech stran za občasného potírání marinádou.
Jako přílohu podáváme chleba a kysané zelí.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Pivovarské jehly"
Zkuste také
Reklama