Perníkovo-krémová premiéra
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 276×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Perníkovo-krémová premiéra ingredience:
Potřebujete na těsto: 2,5 hrnku polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, ½ hrnku kakaa, 1 hrnek mléka, ½ hrnku oleje, 2 vejce, prášek do perníku
Na náplň: 1 jemný tvaroh v kelímku, čokoládový pudink (použila jsem ten, co nemusíte vařit), 3 dcl plnotučného mléka, špetka kakaa a cukru moučka
Perníkovo-krémová premiéra postup:
Hrníčkové suroviny rozmixujte do jemného, tekutého těsta, nalijte na plech, rovnoměrně rozetřete, ať je všude stejná vrstva. V troubě předehřáté na 180 °C pečte zhruba půl hodiny. Pro kontrolu použijte špejli. Upečené těsto nechte vychladnout, poté rozřízněte napůl. Ve třech dcl mléka rozmixujte pudinkový prášek, postupně přidávejte tvaroh. Přisypte špetku kakaa a cukru moučka podle chuti. Náplň naneste mezi dvě vrstvy buchty a dejte pořádně vychladit do lednice.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Perníkovo-krémová premiéra"
Zkuste také
Reklama