Dnes je Pátek 22.11.2024 a svátek má Cecílie | V databázi máme 4 808 receptů


Patizon plněný mletým masem

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Grilované maso
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Patizon plněný mletým masem ingredience:

1 patizon, 400g směsi mletého vepřového masa, 1 žemle, mléko na namočení žemle, 1 vejce, 50g anglické slaniny, 50g tvrdého sýra, sůl, pepř, vegeta, petrželka, olej na vymazání zapékací mísy, vývar

Patizon plněný mletým masem postup:

Patizon oloupeme, odřízneme vršek a vnitřek vydlabeme lžící. Maso promícháme se žemlí namočenou v mlécee, vejcem, na kostičky nakrájenou slaninou, nastrouhaným sýrem, osolíme, opepříme, přidáme vegetu a nakrájenou petrželku. Dobře promíchanou masovou směsí naplníme patizon a vložíme do olejem vymaštěné zapékací mísy. Podlijeme vývarem a přikryté pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut.Podle potřeby podléváme vývarem.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Patizon plněný mletým masem"

Stav hlasování: 2.1/5 (113 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 1 komentář

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Grilované maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci