Patizon plněný mletým masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Grilované maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 24 170×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Patizon plněný mletým masem ingredience:
1 patizon, 400g směsi mletého vepřového masa, 1 žemle, mléko na namočení žemle, 1 vejce, 50g anglické slaniny, 50g tvrdého sýra, sůl, pepř, vegeta, petrželka, olej na vymazání zapékací mísy, vývar
Patizon plněný mletým masem postup:
Patizon oloupeme, odřízneme vršek a vnitřek vydlabeme lžící. Maso promícháme se žemlí namočenou v mlécee, vejcem, na kostičky nakrájenou slaninou, nastrouhaným sýrem, osolíme, opepříme, přidáme vegetu a nakrájenou petrželku. Dobře promíchanou masovou směsí naplníme patizon a vložíme do olejem vymaštěné zapékací mísy. Podlijeme vývarem a přikryté pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut.Podle potřeby podléváme vývarem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Patizon plněný mletým masem"
Zkuste také
Reklama