Nepečený srnčí hřbet
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Vánoční cukroví
Autor: Jita
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 685×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Nepečený srnčí hřbet ingredience:
25 dkg jemně mletých ořechů
25 dkg mouč. cukru
3 lžíce kakaa
bílky ze 2 vajec
Na krém : 20 dkg másla, 20 dkg cukru, 1 žloutek, rum.tretˇ
koupená čokol. poleva
Nepečený srnčí hřbet postup:
Ořechy, cukr, kakao smíchat, přidat bílky. Zpracovat na pocukrovaném válu, rozdělit na 4 díly. Každý dílek na cukru vyválet na obdélník tlouštˇky 3mm, potřít ze 3/4 šířky krémem,konce zmáčknout. Uprostřed roládky udělat důlek jako u srnčího hřbetu. Polít čok. polevou.Krém: Šlehačem vyšlehat máslo s cukrem, přidat žloutek a trestˇ.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Nepečený srnčí hřbet"
Zkuste také
Reklama