Nepečený moučník s broskvemi
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: dášulka
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 417×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Nepečený moučník s broskvemi ingredience:
250g máslových sušenek
50g neloupaných mandlí
3 lžíce másla
3 lžíce medu
1 broskvový kompot
1 sáček želatiny
2 vanilkové cukry
1 tvaroh
1 bílý jogurt
Nepečený moučník s broskvemi postup:
Sušenky a mandle umeleme, přidáme máslo a med a promícháme. Natlačíme na dno máslem vymazané formy. Šťávu z kompotu zahřejeme a rozpustíme v ní želatinu. Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na těsto. Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou. Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout v chladu.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Nepečený moučník s broskvemi"
Zkuste také
Reklama