Jablečník
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 267×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jablečník ingredience:
240 g polohrubé mouky
240 g krystalového cukru
150 g rozehřátého tuku
4 vejce
2 kypřicí prášky do pečiva
1 vanilkový cukr
600 g nastrouhaných jablek
1 lžička mleté skořice
Jablečník postup:
Ve větší misce smícháme mouku s kypřicím práškem a cukrem. Přidáme vejce, tuk, jablka, skořici. Vše dobře promícháme. Těsto vlijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě 30-40 minut při teplotě 180 °C.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jablečník"
Zkuste také
Reklama