Broskvové jogurtové řezy
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 785×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Broskvové jogurtové řezy ingredience:
75 g jemné hořké čokolády,50 g mléčné čokolády,60 g vloček “corn-flakes”
Na náplň: 850 ml půlek broskví,15 g bílé želatiny,450 g bílého jogurtu,60 g cukru,l vanilka,kůra z 1/2 citrónu,2 pol. lžíce broskvového likéru,200 g šlehačky,lístky meduňky,alobal
Broskvové jogurtové řezy postup:
Formu vyložíme alobalem. po něm rozlijeme rozpuštěnou čokoládu s obilnými vločkami. Polovinu broskví rozmixujeme s trochou nálevu, pak vmícháme jogurt, cukr a vanilku trochu citrónové kůry a likér. Nakonec přidáme ušlehanou šlehačku a vlijeme vlažnou dortovou želatinu. Rychle promícháme a vkládáme do formy s proložením plátků zbylých broskví. necháme v lednici ztuhnout. Zdobíme lístky meduňky.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Broskvové jogurtové řezy"
Zkuste také
Reklama