Bábovka s pařížskou šlehačkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 939×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bábovka s pařížskou šlehačkou ingredience:
250 g másla
6 vajec
kypřicí prášek
mléko
citronová kůra
sůl
400 g polohrubé mouky
200 g cukru
Bábovka s pařížskou šlehačkou postup:
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Postupně přidáme mléko a mouku, kůru a sůl. Ušleháme sníh z bílků a s práškem vmícháme do těsta. Vlijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme asi 40 minut na 180 stupňů.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bábovka s pařížskou šlehačkou"
Zkuste také
Reklama