Bábovka Ekvádor
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 038×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bábovka Ekvádor ingredience:
1 hrnek šťávy z čerstvých pomerančů 3 hrnky hladké mouky 1 hrnek cukru krupice 1 hrnek oleje 3 vejce 1 prášek do pečiva 2 lžíce kandovaného ovoce hrubá mouka tuk na vymazání formy
.
Bábovka Ekvádor postup:
Všechny suroviny dáme do větší mísy a vymícháme je v hladké těsto.Do tukem vymazané a moukou vysypané formy vlijeme těsto. Bábovku Ekvádor pečeme v předehřáté troubě při 170°C zhruba 30 minutFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bábovka Ekvádor"
Zkuste také
Reklama