Andělský perník
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Jiřina
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 655×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Andělský perník ingredience:
Těsto:
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek polohrubé mouky
2 hrnky mléka
1 hrnek oleje
1 1/2 hrnku cukru
1 čokoládový pudink
2 vejce
1 prášek do perníku
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
3 lžíce kakaa
3 lžíce pikantní marmelády
čokoládová poleva
kokos na posypání
Andělský perník postup:
Všechny ingredience na těsto pořádně vyšleháme a přendáme na plech vymazaný máslem a vysypaný moukou. Pečeme v předehřáté troubě při 200C asi 30 minut. Pak perník vyndáme, potřeme čokoládovou polevou, posypeme kokosem a necháme v chladu ztuhnout.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Andělský perník"
Zkuste také
Reklama