Zapečený bůček
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Sissinka05
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 960×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečený bůček ingredience:
500g bůčku
1 větší cibule
3 stroužky česneku
250g libovolných těstovin
250ml mléka
2 vejce
kečup
sůl a pepř
Zapečený bůček postup:
Umeleme bůček, osmažíme společně se zpěněnou cibulí. Přidáme česnek, sůl a pepř. Dolijeme vodu a necháme dusit až do odpaření vody. Uvařené těstoviny dáme na vymazaný pekáč, smícháme spolu s udušeným bůčkem. Přidáme kečup, zalijeme mlékem a rozšlehaným vejcem. Dáme péct.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečený bůček"
Zkuste také
Reklama