vrabci z kolena
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 599×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
vrabci z kolena ingredience:
500 g vepřového kolena bez kosti
2 cibule
5 stroužků česneku
1 lžička kmínu
sůl a mletý pepř
1 kostka maggi štávy k vepřovému masu
vrabci z kolena postup:
Maso očistíme a nakrájíme na kostky.Cibuli očistíme a nakrájíme na hrubo.Maso posolíme,pokmínujeme,dáme do kastrolu,podlijeme vodou a přivedeme do varu. K masu přidáme utřený česnek,cibuli,promícháme a vložíme do rozehřáté trouby.Dusíme pod pokličkou doměkka.Maso vrátíme na sporák,podle
potřeby dolijeme vodu,přidáme maggi-štávu a krátce povaříme.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "vrabci z kolena"
Zkuste také
Reklama