Vepřové roládky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Martina
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 529×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové roládky ingredience:
2 vepřové řízky
2 plátky slaniny
hrst petrželky
hrst pažitky
trocha oregána a bazalky
olivový olej
sůl, pepř
Vepřové roládky postup:
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme oregánem a bazalkou. Na každý plát dáme plátek slaniny, trochu nasekané petrželky a pažitky. Zavineme a připevníme párátkem.Na oleji ze všech stran zprudka opečeme a přendáme do pekáče a dopečeme v troubě při 200C asi 30 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové roládky"
Zkuste také
Reklama