vepřové na víně s jablky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 358×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
vepřové na víně s jablky ingredience:
600 g vepřového plecka
2,5 dl červeného vína
2 jablka
40 g oleje
sůl a pepř
vepřové na víně s jablky postup:
Maso nakrájíme na plátky,osolíme,opepříme,na oleji po oboustranách zprudka opečeme a dáme péct do trouby.Před pečením
přelijeme červeným vínem a během pečení přeléváme výpekem.
Ke konci přidáme na kolečka nakrájené jablka a dopečeme.
Podáváme s rýží nebo bramborem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "vepřové na víně s jablky"
Zkuste také
Reklama