Vepřové měšce
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 764×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové měšce ingredience:
800g vepřových plátků
200g kuřecích prsou
200g kuřecích jater
100g šunky
50g slaniny
50g sádla
cibulka, olej, sůl a pepř
Vepřové měšce postup:
Vepřové plátky naklepeme, osolíme a potřeme olejem. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Kuřecí játra nakrájíme a zprudka orestujeme na slanině a odstavíme.Na sádle lehce osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme kuřecí nudličky, na nudličky nakrájenou šunku a krátce orestujeme.
Obě směsi dáme doprostřed vepřového plátku a vytvoříme měšec, který zavážeme. V pekáčku rozpustíme sádlo, vložíme měšce, mírně podlijeme a pečeme ve vyhřáté troubě ( 230C) cca 40 minut.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové měšce"
Zkuste také
Reklama