Vepřové maso ve šlehačce
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 704×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové maso ve šlehačce ingredience:
4 vepřové kotlety, brambory, sůl, mletou papriku, šlehačku, máslo
Vepřové maso ve šlehačce postup:
Maso naklepte a nechte chvíli ležet v šlehačky.Brambory nakrájejte na plátky. Do máslem vymazané formy vložte polovinu brambor, ty osolte a opaprikujte, na ně položte plátky masa. Na maso naskládejte zbylé brambory a také osolte a opaprikujte. Formu přikryjte a dejte do trouby péct při 200 ° C na asi 2 hod.. Před koncem pečení odkryjte, aby se vám vytvořila kůra
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové maso ve šlehačce"
Zkuste také
Reklama