Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Vepřové maso ve šlehačce

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Vepřové maso ve šlehačce ingredience:

4 vepřové kotlety, brambory, sůl, mletou papriku, šlehačku, máslo

Vepřové maso ve šlehačce postup:

Maso naklepte a nechte chvíli ležet v šlehačky.
Brambory nakrájejte na plátky. Do máslem vymazané formy vložte polovinu brambor, ty osolte a opaprikujte, na ně položte plátky masa. Na maso naskládejte zbylé brambory a také osolte a opaprikujte. Formu přikryjte a dejte do trouby péct při 200 ° C na asi 2 hod.. Před koncem pečení odkryjte, aby se vám vytvořila kůra

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Vepřové maso ve šlehačce"

Stav hlasování: 2.5/5 (73 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Vepřové maso ve šlehačce ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Vepřové maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci