Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Vepřové maso (celkem 235)

  • Smažený špíz

    Vepřové maso → Maso nakrájíme na kousky, ty osolíme a naklepeme. Pak napichujeme na špejli střídavě se sýrem, kapií, cibulkou a šalvějí. Obalíme v trojobalu a usmažíme na rozpáleném oleji. Nechám ... Pokračovat »

  • Pekelná směs s bramboráky

    Vepřové maso → Maso naklepeme, nakrájíme na nudličky a smícháme se solí, pepřem, olejem, sojovou omáčkou, vorčerstrem a necháme chvíli odležet. Pak osmahneme na rozpáleném oleji a přidáme pórek n ... Pokračovat »

  • Vepřové v karamelu

    Vepřové maso → na rozpálený olej dám cukr, a když začne karamelizovat, přidám kousky osoleného a opepřeného masa a orestuji, pak podliji bujónem, přidám sójovou omáčku a dusím. Ke konci přidám sý ... Pokračovat »

  • Provensálské vepřové

    Vepřové maso → Na zpěněné cibuli orestuji osol. opepřené maso, po zatáhnutí dusím do poloměkka, pak přidám slité houby, nastrouhaná rajčata, koření, víno a ke konci zahustím nastrouhanou cuketou, ... Pokračovat »

  • Trojité řízky

    Vepřové maso → Z vejce, mouky a strouhanky si připravíme těstíčko na obalování. Maso naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme slabě hořčicí, položíme na něj plátek sýra, opět slabě potřeme hořčicí ... Pokračovat »

  • Anglický řízek

    Vepřové maso → Plátek vepřové kýty naklepeme, položíme na něj plátek šunky, do středu dáme vařené vejce, maso přehneme, kraje jemně naklepeme tak, aby vše drželo pohromadě a obalíme v trojobalu. ... Pokračovat »

  • Krkovička se zelím

    Vepřové maso → Nakrájíme si slaninu na kostičky, uškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cubuli a pokrájené zelí. Zelí osolíme, opepříme, okmínujeme, promícháme s cibulí a špekem a zalijeme malým ... Pokračovat »

  • Ohnivé maso

    Vepřové maso → Na oleji zprudka orestujeme nudličky z vepřové kýty, osolíme, opepříme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, chvíli restujeme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a ... Pokračovat »

  • Vepřové řízky v těstíčku

    Vepřové maso → Brambory nahrubo nastrouháme, osolíme a za chvíli slijeme vodu, kterou pustily. Přidáme vejce, zaprášíme hladkou moukou,přidáme nastrouhaný sýr, pepř a dobře promícháme. Těsto je t ... Pokračovat »

  • Krkovička na kysaném zelí

    Vepřové maso → Pekáček vyložíme kysaným zelím, na to přidáme žampiony, poklademe naklepanou krkovičkou , osolíme a opepříme. Na každou krkovičku položíme plátek slaniny a kopeček kysaného zel ... Pokračovat »

  • Domácí vinné klobásy

    Vepřové maso → Libové i tučné maso pečlivě zbavíme všech tvrdých blan a šlach. Libové vepřové maso dvakrát umeleme na strojku na maso co nejjemněji, tučné vepřové maso umeleme pouze jednou. Do vě ... Pokračovat »

  • Domácí masová tlačenka

    Vepřové maso → Připravené suroviny nakrájíme na větší kostky ( 2-4cm). Vařené kůže umeleme na jemno na strojku na maso. Pokrájené suroviny vložíme do větší nádoby, okořeníme, osolíme a smícháme s ... Pokračovat »

  • Játra dušená na rajčatech

    Vepřové maso → Játra nakrájíme na plátky, které opepříme. Opečeme je na polovině tuku, podlijeme a dusíme. Na zbylém tuku osmažíme na plátky nakrájená, osolená a opepřená rajčata. Měkká játra vyn ... Pokračovat »

  • Jazyk dušený na slanině

    Vepřové maso → Jazyk uvaříme v osolené vodě skoro do měkka, sloupeme ho a protáhneme slaninou. Na másle osmažíme drobně nakrájenou zeleninu a cibuli, přidáme koření, citronovou kůru, vložíme jazy ... Pokračovat »

  • Vepřová žebírka s cibulkou

    Vepřové maso → Očištěnou kořenovou zeleninu a nať cibule nakrájíme, dáme do kastrolu, zalijeme olejem, posypeme cukrem a promačkáme. Nasekaná vepřová žebra omyjeme, osušíme a přidáme k zelenině ... Pokračovat »

  • Pradědovo tajemství

    Vepřové maso → Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo ... Pokračovat »

  • Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

    Vepřové maso → Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé ko ... Pokračovat »

  • Námořnické kotlety

    Vepřové maso → Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí ... Pokračovat »

  • Kovářské kotlety

    Vepřové maso → Plech vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety a posypeme sýrem. Vložíme do trouby. Až se sýr rozteče zalejeme šlehačkou a p ... Pokračovat »

  • Pivovarský tokáň

    Vepřové maso → Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli si oloupeme a nakrájíme, v kastrolu rozpálíme olej (nebo sádlo) a nakrájené maso na něm po všech stranách rychle os ... Pokračovat »

← Předchozí Následující →


Poslední přidané recepty

Pár rad a tipů

Newsletter



Nejoblíbenější recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku


    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci