Vepřové maso (celkem 235)
Moravský vrabec - český
Vepřové maso → Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáče, smícháme s hrubě nakrájenou cibilí, česnekem - na pláky, kmínem a sl. mletou parikou, troškou oleje. Podlijeme trochou vody a pečeme ... Pokračovat »
VEPŘOVÉ KOTLETY DUŠENÉ S JABLKY
Vepřové maso → 1. Z vepřové pečeně nasekáme kotlety,naklepeme a kraje nařízneme.Mírně osolíme,poprášíme moukou a na rozpáleném sádle opečeme dočervena.2.Na másle osmahneme do skleněna drobně n ... Pokračovat »
Vepřové s překvapením
Vepřové maso → Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky potřeme dijonskou hořčicí, položíme na něj plátek šunky. Cibulky osmažíme na oleji do hněda a rozdělíme ji na 4 části. Na každý ... Pokračovat »
Svratecký guláš
Vepřové maso → Vyškvařit na kostky nakrájenou slaninu, přidat krájené žampiony, na nudličky nakr. maso, cibuli na kostky, orestovat. Až cibule zesklovatí přidat nudličky paprik, kečup, sůl , pepř ... Pokračovat »
Vepřové v cibuli
Vepřové maso → Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Maso a cibuli opečeme na oleji. Přidáme kmín. Zalijeme vodou a rozmícháným jogurtem, přidáme česnek utřený se solí. Dusíme doměkka za o ... Pokračovat »
Zapečený steak
Vepřové maso → 0čištěný pórek uvaříme ve vodě doměkka na šikmá kolečka. Omyté a osušené maso nakrájíme na plátky asi 2cm, ty naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je na rozpáleném o ... Pokračovat »
vrabci z kolena
Vepřové maso → Maso očistíme a nakrájíme na kostky.Cibuli očistíme a nakrájíme na hrubo.Maso posolíme,pokmínujeme,dáme do kastrolu,podlijeme vodou a přivedeme do varu. K masu přidáme utřený česne ... Pokračovat »
rychlé kotlety s křenem
Vepřové maso → Kotlety naklepeme,osolíme a prudce opečeme po obou stranách na oleji dozlatova.Pak dopečeme do měkka a do štávy přidáme máslo.Kotlety vyjmeme,přelijeme výpekem a posypeme strouhaný ... Pokračovat »
vepřové na víně s jablky
Vepřové maso → Maso nakrájíme na plátky,osolíme,opepříme,na oleji po obou stranách zprudka opečeme a dáme péct do trouby.Před pečením přelijeme červeným vínem a během pečení přeléváme výpekem. ... Pokračovat »
bůček v kyselém zelí
Vepřové maso → Bůček nakrájíme na kostky,osolíme opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.Pak jej v kastrolu vyškvaříme a přebytečný tuk slijeme na sádlo.Na části tuku zpěníme drpbně nakrájenou ... Pokračovat »
Hrbaté maso
Vepřové maso → Maso si naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe ho na sádlem vymazaný pekáč. Na něj naložíme žampionovou směs: (použila jsem hlívu) 4 rohlíky nakrájíme na kostičky a na to naleje ... Pokračovat »
pajšl na smetaně
Vepřové maso → Oprané vnitřnosti uvaříme s cibulí,kořením a solí doměkka.Vývar scedíme,zavaříme do něj jíšku ze sádla a hladké mouky,necháme přejít varem,odstavíme a do omáčky vmícháme rozkvedl ... Pokračovat »
Cibulévé řízečky
Vepřové maso → Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme napřed ve strouhance - strouhanku do maso prostě vboucháme, pak obalíme v rozšlehaných vejcích a hned šupneme do rozpáleného oleje a pru ... Pokračovat »
zabijačkový guláš na pivě
Vepřové maso → Maso i vnitřnosti očistíme,omyjeme a nakrájíme na kostky.Cibuli nakrájíme na drobno a česnek prolisujeme.V kastrolu rozpálíme sádlo,přidáme cibuli a osmahneme ji dozlatova.Přidáme ... Pokračovat »
Pyramida z REMOSKY
Vepřové maso → Kotletu (s kostí i bez) mírně naklepejte, okraje nakrojte osolte a okořeňte vegetou, vložte do REMOSKY, na kotletu pokládejte pokrájenou klobásu na kolečka a posypte hodně cibulí, ... Pokračovat »
vepřová kýta na divoko
Vepřové maso → Kýtu prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou a osolíme.Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,mrkev,celer a koření. Přídáme maso,štávu z půlky citronu,podlijeme,zakryjeme p ... Pokračovat »
vepřová kýta na divoko
Vepřové maso → Kýtu prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou a osolíme.Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,mrkev,celer a koření. Přídáme maso,štávu z půlky citronu,podlijeme,zakryjeme p ... Pokračovat »
SEGEDINSKÝ guláš NEJEN pro chlapáky
Vepřové maso → Maso zbavte tučných částí, blán, protože hlavně děti tučné nemilují, pokrájejte ho na drobné kousky asi tak 1x1 cm - nejpracnější část z přípravy, na rozpálený tuk v tlakovém hrnci ... Pokračovat »
Páreček v kabátě
Vepřové maso → nejdříve si den dopředu připravte z masa špalíčky, které se přes noc naloží do marinády z paprikové vegety pikant a rostl.oleje. Druhý den naložené špalíčky uprostřed prořízněte ... Pokračovat »
Naložené kotlety
Vepřové maso → Do našlehané směsi naložíme na 24 hodin kotlety a necháme proležet. Prudce osmažíme na rozpáleném tuku a podáváme s hranolky a zeleninovým salátem. ... Pokračovat »