Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Vepřové maso (celkem 235)

  • Moravský vrabec - český

    Vepřové maso → Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáče, smícháme s hrubě nakrájenou cibilí, česnekem - na pláky, kmínem a sl. mletou parikou, troškou oleje. Podlijeme trochou vody a pečeme ... Pokračovat »

  • VEPŘOVÉ KOTLETY DUŠENÉ S JABLKY

    Vepřové maso → 1. Z vepřové pečeně nasekáme kotlety,naklepeme a kraje nařízneme.Mírně osolíme,poprášíme moukou a na rozpáleném sádle opečeme dočervena.2.Na másle osmahneme do skleněna drobně n ... Pokračovat »

  • Vepřové s překvapením

    Vepřové maso → Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky potřeme dijonskou hořčicí, položíme na něj plátek šunky. Cibulky osmažíme na oleji do hněda a rozdělíme ji na 4 části. Na každý ... Pokračovat »

  • Svratecký guláš

    Vepřové maso → Vyškvařit na kostky nakrájenou slaninu, přidat krájené žampiony, na nudličky nakr. maso, cibuli na kostky, orestovat. Až cibule zesklovatí přidat nudličky paprik, kečup, sůl , pepř ... Pokračovat »

  • Vepřové v cibuli

    Vepřové maso → Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Maso a cibuli opečeme na oleji. Přidáme kmín. Zalijeme vodou a rozmícháným jogurtem, přidáme česnek utřený se solí. Dusíme doměkka za o ... Pokračovat »

  • Zapečený steak

    Vepřové maso → 0čištěný pórek uvaříme ve vodě doměkka na šikmá kolečka. Omyté a osušené maso nakrájíme na plátky asi 2cm, ty naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je na rozpáleném o ... Pokračovat »

  • vrabci z kolena

    Vepřové maso → Maso očistíme a nakrájíme na kostky.Cibuli očistíme a nakrájíme na hrubo.Maso posolíme,pokmínujeme,dáme do kastrolu,podlijeme vodou a přivedeme do varu. K masu přidáme utřený česne ... Pokračovat »

  • rychlé kotlety s křenem

    Vepřové maso → Kotlety naklepeme,osolíme a prudce opečeme po obou stranách na oleji dozlatova.Pak dopečeme do měkka a do štávy přidáme máslo.Kotlety vyjmeme,přelijeme výpekem a posypeme strouhaný ... Pokračovat »

  • vepřové na víně s jablky

    Vepřové maso → Maso nakrájíme na plátky,osolíme,opepříme,na oleji po obou stranách zprudka opečeme a dáme péct do trouby.Před pečením přelijeme červeným vínem a během pečení přeléváme výpekem. ... Pokračovat »

  • bůček v kyselém zelí

    Vepřové maso → Bůček nakrájíme na kostky,osolíme opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.Pak jej v kastrolu vyškvaříme a přebytečný tuk slijeme na sádlo.Na části tuku zpěníme drpbně nakrájenou ... Pokračovat »

  • Hrbaté maso

    Vepřové maso → Maso si naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe ho na sádlem vymazaný pekáč. Na něj naložíme žampionovou směs: (použila jsem hlívu) 4 rohlíky nakrájíme na kostičky a na to naleje ... Pokračovat »

  • pajšl na smetaně

    Vepřové maso → Oprané vnitřnosti uvaříme s cibulí,kořením a solí doměkka.Vývar scedíme,zavaříme do něj jíšku ze sádla a hladké mouky,necháme přejít varem,odstavíme a do omáčky vmícháme rozkvedl ... Pokračovat »

  • Cibulévé řízečky

    Vepřové maso → Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme napřed ve strouhance - strouhanku do maso prostě vboucháme, pak obalíme v rozšlehaných vejcích a hned šupneme do rozpáleného oleje a pru ... Pokračovat »

  • zabijačkový guláš na pivě

    Vepřové maso → Maso i vnitřnosti očistíme,omyjeme a nakrájíme na kostky.Cibuli nakrájíme na drobno a česnek prolisujeme.V kastrolu rozpálíme sádlo,přidáme cibuli a osmahneme ji dozlatova.Přidáme ... Pokračovat »

  • Pyramida z REMOSKY

    Vepřové maso → Kotletu (s kostí i bez) mírně naklepejte, okraje nakrojte osolte a okořeňte vegetou, vložte do REMOSKY, na kotletu pokládejte pokrájenou klobásu na kolečka a posypte hodně cibulí, ... Pokračovat »

  • vepřová kýta na divoko

    Vepřové maso → Kýtu prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou a osolíme.Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,mrkev,celer a koření. Přídáme maso,štávu z půlky citronu,podlijeme,zakryjeme p ... Pokračovat »

  • vepřová kýta na divoko

    Vepřové maso → Kýtu prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou a osolíme.Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,mrkev,celer a koření. Přídáme maso,štávu z půlky citronu,podlijeme,zakryjeme p ... Pokračovat »

  • SEGEDINSKÝ guláš NEJEN pro chlapáky

    Vepřové maso → Maso zbavte tučných částí, blán, protože hlavně děti tučné nemilují, pokrájejte ho na drobné kousky asi tak 1x1 cm - nejpracnější část z přípravy, na rozpálený tuk v tlakovém hrnci ... Pokračovat »

  • Páreček v kabátě

    Vepřové maso → nejdříve si den dopředu připravte z masa špalíčky, které se přes noc naloží do marinády z paprikové vegety pikant a rostl.oleje. Druhý den naložené špalíčky uprostřed prořízněte ... Pokračovat »

  • Naložené kotlety

    Vepřové maso → Do našlehané směsi naložíme na 24 hodin kotlety a necháme proležet. Prudce osmažíme na rozpáleném tuku a podáváme s hranolky a zeleninovým salátem. ... Pokračovat »

← Předchozí Následující →


Poslední přidané recepty

Pár rad a tipů

Newsletter



Nejoblíbenější recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku


    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci