VEPŘOVÉ KOTLETY DUŠENÉ S JABLKY
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Iveta Kurtincová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 521×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
VEPŘOVÉ KOTLETY DUŠENÉ S JABLKY ingredience:
400g vepřové pečeně,15g sádla,20gmásla,15g hladké mouky,20g cibule,200g jablek,sul
VEPŘOVÉ KOTLETY DUŠENÉ S JABLKY postup:
1. Z vepřové pečeně nasekáme kotlety,naklepeme a kraje nařízneme.Mírně osolíme,poprášíme moukou a narozpáleném sádle opečeme dočervena.2.Na másle osmahneme do skleněna drobně nakrájenou cibuli,vložíme opečené kotlety,mírně podlijeme a dusíme.3.Ke konci dušení nepatrně zaprášíme moukou a přidáme oloupaná a na tlustší plátky nakrájená jablka a společně dodusíme.Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "VEPŘOVÉ KOTLETY DUŠENÉ S JABLKY"
Zkuste také
Reklama