Vepřová pečeně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: andula
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 344×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřová pečeně ingredience:
500g vepřové pečeně
2 lžíce másle
olivový olej
sůl
pepř
kmín
2 stroužky česneku
1 cibule
200g kořenové zeleniny pokrájené na kusy
200ml masového vývaru
Vepřová pečeně postup:
Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme ze všech stran na olivym oleji. Přendáme do pekáče, okmínujeme. Přidáme máslo, stroužky česneku, pokrájenou cibuli, kořenovou zeleninu, podlijeme vývarem a dáme péct. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200C cca 50 minut. Měkké maso vyjmeme, výpek i se zeleninou propasírujeme přes sítko. Na talíři maso přeléváme omáčkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřová pečeně"
Zkuste také
Reklama