Uzené kotlety z vepřového
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Terka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 891×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Uzené kotlety z vepřového ingredience:
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
3 sroužky česneku
2 karotky
pepř, sůl
muškátový oříšek
800g uzené vepřové kotlety
1/2 celeru
1 hlávka zelí
200 ml červeného vína
200 ml hovězího vývaru
1 pórek
4 brambory
Uzené kotlety z vepřového postup:
Maso ponoříme hodinu před do vody. Pórek a zelí nakrájíme na malé proužky, nastrouháme celer a mrkev nakrájíme na kolečka. Maso opečeme. Na polovině tuku, který odlijeme z masa osmahneme cibuli a třený česnek. Promícháme a zalijeme vínem. Povaříme, přihodíme maso a zeleninu. Přilijeme trochu vody, okořeníme a vaříme 45 minut pod pokličkou. Poté přidáme nakrájené brambory na kostky a vaříme 40 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Uzené kotlety z vepřového"
Zkuste také
Reklama