Tymiánová omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 514×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tymiánová omáčka ingredience:
40 g sádla
2 cibule
40 g hladké mouky
voda
5 kuliček černého pepře
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
sůl
1 lžička tymiánu
masox
Tymiánová omáčka postup:
Na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibuli dorůžova, přidáme mouku, zalijeme vodou, přidáme všechno koření, sůl a za stálého míchání vaříme asi 20 minut. Dochutíme masonem a přidáme tymián. Prolisujeme, můžeme přidat taky smetanu. Podáváme ke zvěřině.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Tymiánová omáčka"
Zkuste také
Reklama