Tuňák se zeleninovou oblohou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 647×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tuňák se zeleninovou oblohou ingredience:
200g tuňáka ve vlastní šťávě, 2 rajská jablíčka, 2 cibule šalotky, 1 malý hlávkový salát, 1 malá salátová okurka, špetka mletého pepře, 1 nastrouhaná malá mrkev
Tuňák se zeleninovou oblohou postup:
Tuňáka necháme okapat. Na každý talíř položíme několik listů opraného hlávkového salátu a do jeho středu přendáme opatrně čtvrtinu tuňáka tak, aby se nerozpadl a zůstal kompaktní. Pak jej obložíme dílky rajčat, plátky okurky a hrubě pokrájenou šalotkou. Tuňáka mírně opepříme a posypeme jemně nastrouhanou mrkví.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Tuňák se zeleninovou oblohou"
Zkuste také
Reklama