Trojité řízky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Gábina
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 785×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Trojité řízky ingredience:
4 plátky vepřové krkovice, plátkový sýr Eidam, plátky šunkového salámu, sůl, pepř, vejce, mouka, strouhanka, hořčice, tuk na smažení
Trojité řízky postup:
Z vejce, mouky a strouhanky si připravíme těstíčko na obalování. Maso naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme slabě hořčicí, položíme na něj plátek sýra, opět slabě potřeme hořčicí, na sýr plátek šunky a obalíme šikovně (páky spojí hořčice, lze i použít párátka) v těstíčku. Usmažíme v horkém tuku do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Trojité řízky"
Zkuste také
Reklama