Teplé předkrmy (celkem 129)
Smažená šunková rolka
Teplé předkrmy → Na plátek šunky položíme plátek sýra, podél pórek a pásek másla. Srolujeme a zajistíme páratkem. Rolku obalíme v trojobalu a usmažíme. Na talíři obložíme bramborami a zeleninou. ... Pokračovat »
Párky zapečené v listovém těstě
Teplé předkrmy → Listové těsto vyválíme a nakrájíme na odbélníky. Párky nakrájíme na 3cm dílky, posypeme paprikou a zabalíme do těsta. Potřeme vejcem a pečeme dozlatova. ... Pokračovat »
Zapékané chleby se sýrem a vejci
Teplé předkrmy → Plátky celozrného chleba namažeme po obou stranách máslem. Nivu nakrájíme na kostičky, rozmačkáme vidličkou a rozmícháme se smetanou. Směs naneseme vidličkou na plátky chleba. Dopr ... Pokračovat »
Sýrové toasty s kuřecím masem
Teplé předkrmy → Plátky veky potřeme polovinou dávky másla. Kuřecí maso vložíme na zbytek rozehřátého másla, zasypeme kořením kari, osolíme a osmahneme. Potom maso rozdělíme na plátky veky, navrch ... Pokračovat »
Pikantní toasty se šunkou
Teplé předkrmy → Šunku a sýr nakrájíme na kostičky, vložíme do mixéru, osolíme, přidáme vejce a papriku, zalijeme vínem a umixujeme. Plátky veky pomažeme máslem. Vidličkou na ně navršíme směs. Takt ... Pokračovat »
Bramborák s uzeným masem a česnekovou omáčkou
Teplé předkrmy → Syrové brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nastrouháme na jemném struhadle. Poté z nich odstraníme přebytečnou vodu a přelijeme je ohřátým mlékem. Přidáme vejce, mouku, na kostič ... Pokračovat »
Slezské pirohy
Teplé předkrmy → Brambory uvaříme ve slupce, za tepla oloupeme a necháme vychladnout. Poté je nastrouháme, přidáme vejce (část necháme na potření a spojení okrajů pirohů), krupici, mouku a sůl a zp ... Pokračovat »
Francouzské bramboráky
Teplé předkrmy → Brambory nastrouháme na jemno, přidáme pokrájenou slaninu, civuli, zelí, houby, vejce, česnek. Zasypeme hladkou mokou, osolíme, opepříme a vše dobře promícháme. Pečeme na oleji do ... Pokračovat »
Břinky
Teplé předkrmy → Z bílků ušleháme sníh, přidáme nastrouhané sýry, 4-6 lžic hladké mouky. Řádně promícháme. Z těsta tvoříme kuličky, které obalujeme ve strouhance a smažíme do zlatova. ... Pokračovat »