Špekáčky na pivě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 829×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Špekáčky na pivě ingredience:
špekáčky,sádlo na vymazání pekáče,černé pivo,pepř,chilli,cibule,
česnek,lečo,feferonky,kečup.
Špekáčky na pivě postup:
Špekáčky oloupeme, nakrájíme na ježka, vložíme do pekáče vymazaného sádlem. Poté špekáčky opečeme po všech stranách a obrátíme je ježkem nahoru, zalijeme pivem, okořeníme pepřem a chilli. Pekáč dáme do trouby a asi 15 minut podusíme. Pak přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a utřený česnek. Podle potřeby dál podléváme pivem. Asi po 20 minutách přidáme lečo a nasekané feferonky a asi půl hodiny dusíme v mírně vyhřáté troubě. Těsně před dokončením zalijeme špekáčky pivem a necháme přejít varem. Můžeme podávat jako teplý předkrm nebo jako chuťovku k pivu s chlebem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Špekáčky na pivě"
Zkuste také
Reklama