Smažený ředkvičkový špíz
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 568×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Smažený ředkvičkový špíz ingredience:
ředkvičky: 10
olej na smažení
strouhanka na obalování: trocha
mouka hladká: na obalení
vejce: 1
na dip
pepř: špetka
sůl: špetka
česnek: 1 stroužek
smetana zakysaná: 1 kelímek
pažitka: trocha
Smažený ředkvičkový špíz postup:
Krok 1: Omyté ředkvičky osušíme a na každou špejli napíchneme 5 ředkviček, které jsme předtím obalili v klasickém trojobalu (tj. nejprve v hladké mouce, pak v rozkvedlaném vajíčku s trochou soli a nakonec ve strouhance). Takto připravený špíz osmažíme ze všech stran v dostatečném množství oleje.Krok 2: Pikantní dip připravíme tak, že smícháme zakysanou smetanu se solí, pepřem, utřeným česnekem a nakonec vmícháme nasekanou pažitku.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Smažený ředkvičkový špíz"
Zkuste také
Reklama