Selské brambory
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 050×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Selské brambory ingredience:
1,5 kg brambor
1,5 kg kuřecích prsních řízků
4 sýry s bílou plísní (Hermelín)
200 ml smetany
200 g šunky
200 g anglické slaniny
2 menší cibule
Selské brambory postup:
Den předem uvaříme brambory, oloupeme je a nakrájíme na větší kostky. Orestujeme cibulku, aby byla sklovitá, a přidáme anglickou slaninu nakrájenou na malé kostičky. Vše chvilku restujeme, pak přidáme brambory. Prohřejeme a je hotovo. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na skoro hotové kuřecí plátky položíme při restování šunku a půlky hermelínu a necháme zapéct. Nakonec podlijeme trochou smetany, aby se nám utvořila štáva. Podáváme se selskými bramborami .Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Selské brambory"
Zkuste také
Reklama