Řízky ,,na potom,,
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 149×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Řízky ,,na potom,, ingredience:
1 kg vepřového masa, 5 vajec, 1 ČL soli, mletý pepř, vegeta, sladká paprika, worčestrová omáčka, 1 PL kečupu, trocha oleje
Řízky ,,na potom,, postup:
Maso nakrájejte na řízky, trochu naklepte, smíchejte s ostatními surovinami. Nechte v chladničce 48 hodin. Maso takto namarinované může stát i déle. Potom opražte.Příloha libovolná.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Řízky ,,na potom,,"
Zkuste také
Reklama