Pomeranče v cukru
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 647×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pomeranče v cukru ingredience:
cukr - 250 g
pomeranč - 500 g
Pomeranče v cukru postup:
Pomeranče oloupeme, rozdělíme na dílky a zbavíme semínek. Posypeme je cukrem a necháme 24 hodin stát. Pak je budeme na mírném ohni vařit tak dlouho, dokud se všechna voda nevypaří. Zchladíme a pomocí lžíce zmáčkneme jednotlivé dílky na plocho. Posypeme je cukrem a několik dní sušíme na suchém a vzdušném místě. Po usušení je přechováváme v chladu a suchu.Užití:
Zabírá proti kašli, pomáhá rozpouštět hleny. Při pravidelném užívání působí proti nadýmání po jídle.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Pomeranče v cukru"
Zkuste také
Reklama