Plněná panenka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 685×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plněná panenka ingredience:
600g vepřové panenky
1 lžíce oleje
2 lžíce másla
ostružinový džem
2 lžíce nastrouhaného perníku
Náplň:
100g libového uzeného masa
1 vejce
sůl
sušené bylinky
Plněná panenka postup:
Do vepřové panenky opatrně nařízneme kapsu. Z mletého uzeného masa, vejce, soli a bylinek umícháme jemnou náplň. Kapsu naplníme a sešijeme. Osolíme, přichutíme bylinkami a na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme máslo, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávu pečeme doměkka.Po upečení panenku vyjmeme a udržujeme teplou. Do výpeku přidáme ostružinový džem a nastrouhaný perník. Šťávu krátce povaříme.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Plněná panenka"
Zkuste také
Reklama