Pikantí vepřové maso s jablky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Petruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 472×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantí vepřové maso s jablky ingredience:
300g vepřového masa
2 jablka
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce solamylu
1 celé vejce
sojová omáčka
sůl a pepř
Pikantí vepřové maso s jablky postup:
Maso nakrájíme na malé kousky a zaprášíme solamylem. Vajíčko promícháme a přidáme do masa. Jablka oloupeme a nakrájíme na drobno.Z 50ml vody, lžíce solamylu a sojové omáčky připravíme zálivku. Na pánvi rozpálíme olej a osmažíme na něm masovou směs a přidáme jablka. Dochutíme solí a pepřem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantí vepřové maso s jablky"
Zkuste také
Reklama