Pečené vepřové maso
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Miruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 670×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečené vepřové maso ingredience:
500g vepřového masa
1cibule
1 mrkev
1 petržel
kousek celeru
2 lžíce hladké mouky
lžíce cukru
sůl, pepř
2dl červeného vína
5 kuliček celého pepře
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
snítko tymiánu a šalvěje
2 lžíce másla
Pečené vepřové maso postup:
Maso zprudka opečeme ze všech stran na másle. Pak přendáme do pekáčku spolu s očištěnou zeleninou. Přidáme veškeré koření, máslo a podlijeme vínem. Pečeme v předehřáté troubě do měkka. Pak maso vyjmeme. Odstraníme koření a omáčku propasírujeme. Nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Zahustíme moukou rozšlehanou v troše vody. Dochutíme solí, pepřem a cukrem. Na talíři s ní maso přelíváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pečené vepřové maso"
Zkuste také
Reklama