Pažitková omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 658×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pažitková omáčka ingredience:
60 g másla
50 g hladké mouky
voda
2 lžíce najemno nakrájené pažitky
2 kostky cukru
sůl
3 dl kysané smetany
Pažitková omáčka postup:
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vodou a necháme 20 minut vařit. Přidáme nakrájenou pažitku, cukr, necháme ještě jednou projít varem. Pak do ní přimícháme rozmíchanou smetanu.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pažitková omáčka"
Zkuste také
Reklama