Pařížské tyčinky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Vánoční cukroví
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 356×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pařížské tyčinky ingredience:
250g cukru, 140g mletých ořechů, 40g polohrubé mouky, 4 bílky, citronovou kůru a skořice.
Pařížské tyčinky postup:
Do misky dáme všechny suroviny a necháme 24 hod. odpočinout. Nastříkáme na vymaštěný plech nebo na sádlový papír a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Na tyčinky naneseme krém a nahoru nastříkáme čokoládu se 100% tukem.Pařížský krém: ¼ litru šlehačky, 50g kakaa, 100g čokolády na vaření, 200g mletého cukru. Vše uvaříme a do chladného vmícháme 100g 100% tuku. Necháme ztuhnout a druhý den šleháme za studena.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pařížské tyčinky"
Zkuste také
Reklama