Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


pajšl na smetaně

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: JOSEF FUKSA

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

pajšl na smetaně ingredience:

1 vepřové plíce
1 jazyk,1 srdíčko,1 slezinka
150 g jater
2 cibule
2 lžíce sádla
2 lžíce hladké mouky
1 kysaná smetana
10 kuliček pepře
10 kuliček nového koření
3 bobkové listy
na špičku nože tymiánu
sůl

pajšl na smetaně postup:

Oprané vnitřnosti uvaříme s cibulí,kořením a solí doměkka.Vývar
scedíme,zavaříme do něj jíšku ze sádla a hladké mouky,necháme přejít varem,odstavíme a do omáčky vmícháme rozkvedlanou smetanu a už nevaříme.Podáváme s knedlíkem.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "pajšl na smetaně"

Stav hlasování: 2.5/5 (75 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu pajšl na smetaně ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Vepřové maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci