pajšl na smetaně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 17 384×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
pajšl na smetaně ingredience:
1 vepřové plíce
1 jazyk,1 srdíčko,1 slezinka
150 g jater
2 cibule
2 lžíce sádla
2 lžíce hladké mouky
1 kysaná smetana
10 kuliček pepře
10 kuliček nového koření
3 bobkové listy
na špičku nože tymiánu
sůl
pajšl na smetaně postup:
Oprané vnitřnosti uvaříme s cibulí,kořením a solí doměkka.Vývarscedíme,zavaříme do něj jíšku ze sádla a hladké mouky,necháme přejít varem,odstavíme a do omáčky vmícháme rozkvedlanou smetanu a už nevaříme.Podáváme s knedlíkem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "pajšl na smetaně"
Zkuste také
Reklama