Námořnické kotlety
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 994×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Námořnické kotlety ingredience:
600 g vepřových kotlet bez kostí
2 cibule
8 stroužků česneku
3 steril. okurky
1 menší plechovka sterilovaných žampionů
50 ml olivového oleje
5 lžic rajského protlaku
1 šlehačka - lze nahradit kysanou smetanou
jíška Knorr
worchesterová omáčka
pepř
Námořnické kotlety postup:
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí.Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worchesterové omáčky, zahustíme jíškou Knorr, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Námořnické kotlety"
Zkuste také
Reklama