Naložené kotlety
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Alžběta Hubáčová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 102×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Naložené kotlety ingredience:
1/2 kg vepřových kotlet naklepeme a nasolíme.
V misce rozšleháme: vejce, strouhaný česnek, majoránku, sůl, vegetu speciál, kari nebo chilli, worčestr, drobně usekané feferony
Naložené kotlety postup:
Do našlehané směsi naložíme na 24 hodin kotlety a necháme proležet. Prudce osmažíme na rozpáleném tuku a podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Naložené kotlety"
Zkuste také
Reklama