Lošnický řízek
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 619×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Lošnický řízek ingredience:
4 silnejsi rizky z veprove kyty
100 - 150 g tvaruzku ci jineho syra
1 vejce
hladka mouka
strouhanka
sul
olej na smazeni
Lošnický řízek postup:
Do platku masa zarizneme kapsu a zlehka je naklepeme.Kapsu naplnime tvaruzkem a maso spichneme jehlou ci paratky.
Nepatrne osolime,obalime v mouce,vejce a strouhance.
Osmazime v rozehratym oleji.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Lošnický řízek"
Zkuste také
Reklama