Krkovička na kysaném zelí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Bohuška
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 796×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Krkovička na kysaném zelí ingredience:
4 plátky krkovičky , 4 plátky slaniny , hrst plátků žampionů, kysané zelí, sůl, pepř, voda
Krkovička na kysaném zelí postup:
Pekáček vyložíme kysaným zelím, na to přidáme žampiony,poklademe naklepanou krkovičkou , osolíme a opepříme.
Na každou krkovičku položíme plátek slaniny a kopeček kysaného zelí.Pečeme pod alobalem, podléváme dle potřeby vodou. Na několik minut před koncem pečení alobal odstaníme a pečeme pro barvu.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Krkovička na kysaném zelí"
Zkuste také
Reklama