Kovářské kotlety
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 106×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kovářské kotlety ingredience:
4 vepřové kotlety
100 g tvrdého sýra
cibule
olej
1/8 l šlehačky
sůl
pepř
Kovářské kotlety postup:
Plech vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety a posypeme sýrem. Vložíme do trouby. Až se sýr rozteče zalejeme šlehačkou a pečeme do růžova. Podáváme s bramborami nebo zeleninovým salátem. Poznámka: Jako příloha jsou na obrázku použity petrželkové brambory a rychle osmahnutá thajská zeleninová směs.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kovářské kotlety"
Zkuste také
Reklama