Játra dušená na rajčatech
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 952×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Játra dušená na rajčatech ingredience:
500g vepřových jater, 100g cibule, 250g rajčat, 50g kečupu, 80g oleje, sůl, pepř, 20g hladké mouky
Játra dušená na rajčatech postup:
Játra nakrájíme na plátky, které opepříme. Opečeme je na polovině tuku, podlijeme a dusíme. Na zbylém tuku osmažíme na plátky nakrájená, osolená a opepřená rajčata. Měkká játra vyndáme, vydušenou šťávu zaprášíme lehce mokou, osmažíme, přidáme kečup, podlijeme a povaříme. Játra dáme na talíře, každému navrch položíme opečená rajčata a podlijeme omáčkou. Podáváme s opečenýmii brambory.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Játra dušená na rajčatech"
Zkuste také
Reklama