Hruškový koláč
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Martina
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 726×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hruškový koláč ingredience:
250g hrušek
6 vajec
250g cukru
1 lžíci kakaa
75g krupice
125g mletých mandlí
čokoládová poleva
Hruškový koláč postup:
Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme kakao, krupici, mleté mandle a na malé kousky nakrájené hrušky. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto přelejeme na máslem vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme péct do předehřáté trouby asi na 40 minut. Hotový koláč polijeme čokoládovou polevou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hruškový koláč"
Zkuste také
Reklama